torstai 29. elokuuta 2013

Samperin vaunut...

Äiti osti meille hyvältä kaveriltaan kolmisen vuotta käytössä olleet Gracon vaunut. Alusta asti oli tiedossa, että renkaat ovat kuluneet ja pitäisi uusia mahdollisimman pian. Siispä äiti marssi kauppaan jo ennen syntymääni ja tiedusteli uusia renkaita. Silloin renkaita ei ollut tarjolla ja asia vaikutti muutenkin niin hankalalta, että äiti päätti ottaa riskin ja paikkauttaa renkaat. Onneksi perhepiiristä löytyy monta taitavaa korjaajaa ja renkaat saatiin korjattua ennen syntymääni.

No, apu oli kuitenkin lyhyt ja nyt renkaat sanoivat sopimuksen lopullisesti irti. Enää ei tarvitse vaunuja käyttää ennen kun uudet renkaat on saatu. Siispä äiti uudestaan kauppaan ja kyselemään renkaita, heidän mukaansa voisi olla ettei renkaita ole enää saatavana (ja siis vaunut reilu 3 vuota vanhat!!). Äiti pyysi huollon sähköpostiosoitetta ja oli sinne tänään yhteydessä. Renkaita saa ilmeisesti tilattua (ilmeisesti Jenkeistä) ja kärryt saadaan toimimaan. Nyt ollaan kuitenkin kantoliinan varassa siihen saakka, kun ne saapuvat. Ei kuulosta nopealta toiminnalta... Onneksi vaunuja voi vielä kuitenkin käyttää parvekkeella nukkumiseen.

Uusin kuvani, huomatkaa äidin ex-työkaverin tekemät tossut ja pipo

Sitten iloisempiin asioihin. Meillä oli eilen neuvolassa tarkastuskäynti. Paino oli noussut kahdessa viikossa n. 700 g, ollen nyt 3950 g ja pituus 53,5 cm, siihenkin siis yli 4 cm reilussa kolmessa viikossa! Minusta taitaa tulla pitkä tyttö.

BabyBjörnin sitterissä on hyvä lepäillä

Alkuviikosta kävimme myös näyttäytymässä äitin töissä, siellä minäkin jouduin hommiin. Pian kuitenkin ymmärsin mikä työnteossa on tärkeintä -lepääminen tottakai!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti