maanantai 12. elokuuta 2013

Koira tuli kotiin, askartelua ja lisää vieraita

Torstai-iltana tuli iskän veli perheineen käymään. He toivat tuliaisiksi ison kassillisen heidän pojaltaan pieneksi jääneitä vaatteita, nyt on sitten varaa kasvaa :P Heille äiti leipoi mustikkapiirakkaa isopappan poimimista mustikoista.

Myöhemmin illalla äidin kaveri tuli minut pelastamaan dissaavalta äidiltä.. Se hylkäsi minut sohvalle yksinäni ihmettelemään ja jatkoi leipomisiaan. Tällä kertaa vuorossa oli mustikkatäytteiset pullat. Niissä normaalin pullataikinan sisään laitetaan mustikoita ja vaniliatahnaa. Ohje löytyi uusimman Pirkka-lehden sivulta 43: http://www.digipaper.fi/pirkka/113298/. Äidin mielestä pulliin olisi voinut kyllä laittaa pikkasen enemmän sokeria. Äidin kaveri toi tullessaan heiltä ylimääräiseksi jääneen Baby sitterin. Vielä en kyllä ole oikein hoksannut siinä kiikkumisen iloa.

Perjantaina sitten mamma ja pappa toivat koiran kotiin. Kyllä äitiä taas jännitti! Koira nuoli minut kokonaan läpi ja koitti hoivata minkä ehti. Vähän se sähläsikin, mutta vähemmän kun äiti oli pelännyt. Kokonaan ei haukkumiselta olla kuitenkaan vältytty. Kun olen itkeätuhertanut koiran mielestä liian kauan tai äiti läpertelee minulle liikaa, menee koiruudelta hermot ja se alkaa meitä paimentamaan.. Yleensä yhteiselo on kuitenkin ihan leppoisaa.

Tyynynvaltaajat

Perjantai-iltapäivällä äiti innostui askartelemaan. Muistoksi pienokaisista varpaistani hän ikuisti ne sormivärillä. Katsotaan saakohan äiti aikaiseksi tehtyä näistä kutsukortteja ristiäisiin.


Lauantaiaamupäivällä nautimme perheenä yhteiselosta käymällä kaupassa, tekemällä ruokaa, siivoamalla, leipomalla ja ottamalla kokoperheen yhetiset päiväunet. Täytyy todeta, että 120 senttinen sänky ja kolme ihmistä saa aikaan tiiviin tunnelman!

Illalla saimme vielä kansainvälisiä vieraita kun mumma ja muffa sekä heidän kaveripariskuntansa Espanjalaisine sukulaisineen tulivat käymään. Meillä on tosiaan vielä muutto vähän kesken, joten astioiden löytymäninen jopa astiafriikkiäidin varastoista yhdeksälle oli haasteellista. Onneksi vieraat toivat tuliaisiksi Arabian Muumi -mukin, joka saatiinkin heti käyttöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti