keskiviikko 7. elokuuta 2013

Valohoidon jälkeistä väsymystä

Torstaiaamuna saimme lopettaa valohoidon. Sairaalassa meitä varoiteltiin, että hoidon aikana tai sen jälkeen voisin olla normaalia väsyneempi. Näin oli myös. Torstaina nukuin kaikki syöttövälit ja äiti sai oikein herätellä, jotta sai minut syömään. Yhdellä kerralla söin vähän huonommin ja silloin äiti päätyikin testailemaan saamiaan Avent-tuotteita.

Ensin äiti tiskasi tuttipullon ja rintapumpun ja sitten hän steriloi kaikki uudella Sterilointipussilla. Sterilointipusseja on yhdessä pakkauksessa 5 kappaletta ja yhtä voidaan käyttää 20 kertaa, melko kätevää! Pussukat mahtuvat myös pienempään mikroaaltouuniin, johon suurempi Mikrosterilointilaite ei mahdu. Yhteen pussiin mahtuu juuri rintapumppu ja tuttipullo.

Avent -Sterilointipussit

Lisää Sterilointipussista löytyy (valitettavasti vain englanniksi) osoitteesta http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=sg&ctn=SCF297/05

Tämän jälkeen äiti kokosi Natural manuaalisen -rintapumpun ja kokeili pumppaamista ensimmäisen kerran. Ja kyllä - äidillä riittää mitä pumpata.. noin 10 minuutissa pulloon oli kertynyt 80 ml maitoa!

Avent Natural -rintapumppu ja ensimmäinen maitosatsi

Sitten kokeilimme Avent Natural -tuttipulloa. Pulloruokinta tuntui heti tutulta ja minä tyttö jaksoin syödä koko pullollisen maitoa!

Ensimmäinen tuttuipulloruokailu

Täydennyssatsin jälkeen piristyin selvästi ja jaksoin taas imeä rintaa reippaasti.

Perjantaiaamu alkoi taas sairaalan seurantakäynnillä. Tälläkertaa bilirubiiniarvot olivat lähteneet kiltisti laskuun ja paino oli noussut sunnuntaisesta kotiutuspainosta 2 710 grammasta jopa 2 930 grammaan. Näinollen sairaalaseuranta voitiin lopettaa ja saimme luvan siirtyä neuvolaseurantaan. Nyt voi normaali vauva-arki alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti