perjantai 6. kesäkuuta 2014

Seikkailua puistossa

Tervetuloa!
Eilen  kävimme tutustumassa Seikkailupuistoon. Seikkiksen reissu on siitä nostalginen, että itsekin olen siellä lapsuuteni puistoreissuja viettänyt. Itse muistan puistosta maanneet isot oliko ne nyt pellet? No, ne purettiin kuitenkin muutama vuosi sitten, joten Sini ei pääse äidin jalanjäljillä samoja kiipeilytelineitä koluamaan :(

Päätin ottaa retken urheilun kannalta ja kävelin reissun mennen tullen, yllätyksekseni reippaasti tallaten matka kesti reilu 20 minuuttia!

Innokas puistolainen matkalla Seikkikseen

Ekaksi treffasimme puistokaverimme Sarin ja Noan lintupuiston edessä. Lintuja emme juuri nähneet, yksi sorsa kuitenkin osui silmään..

Seuraavaksi ihailimme uutta liikennepuistoa, kyllä siinä kelpaa parin vuoden päästä tutustua liikennesääntöihin. On talot ja kaikki!!

Uusi liikennepuisto

Sitten suuntasimme varsinaiseen Seikkikseen. Ennen päivän kohokohtaa saivat lapset keinua ja Sini maistaa maistuuko hiekka samalta kun muuallakin.

Ensin maistetaan keppiä

Olisiko tuolla parempaa hiekkaa

Noa lempipuuhassaan keinumassa


11 alkoi odotettu Teatterimuskari. Emme ole ennen muskarissa olleet, joten olin kovin innoissani. Tänävuonna muskarin teemana on Etsivätoimisto Pupu & Jussi. Nyt etsimme esityksen aikana kadonnutta musiikkia. Täytyy sanoa, että tästä tykkäsin! Ehkä menoa olisi voinut olla vähän enemmän, mutta esitys oli kesän ensimmäinen, joten esiintyjien persoona varmasti hioutuu eheämmäksi kesän kuluessa. Hintaa muskarille oli 2,5 euroa, joten sekin oli mielestäni kohtuullinen. En kehdannut ottaa muskarista kuvia, joten saatte käydä itse katsomassa miltä siellä näyttää.

Esityksen jälkeen porukkamme oli jo TOSI nälkäinen, joten siirryimme picknikille puiston puolelle. Olin ottanut mukaan banaania, viinirypäleitä, leipää, tomaattia, maissinaksuja yms. Eväiden syöminen puistossa on minusta niin ihanaa!

Noa, Sari ja Sini syömässä eväitä

Uusi herkkumme Semperin smoothie jugurtti, tämä imetään kerralla tyhjäksi!


Evästauon jälkeen olikin jo aika sanoa nukkumatille moi ja Sarille ja Noalle kiitos kivasta päivästä ja nähdään pian uudestaan!

Kotimatkalla seura oli vähän hiljaisemmanpuoleista

 Loppuun vielä kimppaselfie meistä

<3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti