tiistai 27. toukokuuta 2014

Mökki lapsikuntoon

Olen perheemme ainut lapsi ja kuten tiedätte on Sini perheemme ensimmäinen. Tästä syystä emme ole joutuneet aikaisemmin miettimään juurikaan lapsien viihtymistä ja turvallisuutta mökillä. Nyt otimmekin asiasta vaarin ja aloitimme mökin ja sen ympäristön laittamisen lapsikuntoon.

Ensimmäinen murheemme koski terassia. Terassia ympäröi aita, mutta aidan välistä on pikkuisen tutkimusmatkailijan helppo ryömiä kohti vapautta. Valitettavasti tämä vapaus päättyisi pahimmassa tapauksessa parin metrin syöksyyn kohti kivikkoa. Siispä kanaverkkoa ja niittipyssy kehiin ja aitaa "tilkitsemään".

Aidan reeraamista, hyvä tuli!

Kiitos muffalle nikkaroinnista, nyt voidaan ottaa kesällä vahtivuoroilla inan verran rennommin!

VALMIS, nyt kelpaa katsella maisemia  




Vaikka Sini ei vielä osaa puhuakkaan päätimme myös koittaa välttää "Äiti täällä ei oo mitään tekemistä"-lauseet. Siispä toin mukanani entisiltä naapureiltani saamani kilpikonnahiekkalaatikon (kiitos Sallalle laatikosta ja mammalle ja pappalle hiekasta) sekä kirpparilta ostamani keinun. Heti ekana päivänä molemmat pääsivätkin ahkeraan käyttöön.


Äidin vanha nukke ottaa aurinkoa

Onnellinen keinuja

Viikonlopun tehtävälistalla oli myös mökin siivoaminen kesäkuntoon. Siivoamisessa Sini oli pääosin sekoittamassa ja säätämässä, joten jossakin vaiheessa heitin "Tasmaanian tuholaisen" kehittämääni leikkikehään. Nyt sai äiti sivota ainakin 2 minuuttia rauhassa!

Tasmaanian tuholaisen leikkikehä


Parempi siivousapu saatiin mumman tullessa paikalle -nyt sai äiti siivota kaikessa rauhassa!

Vesileikit on kivoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti