torstai 22. toukokuuta 2014

Mökkeilyä

Koitanpa äkkiä kirjoittaa tunnelmia viime viioknlopulta, ennenkuin uusi viikonloppu jo alkaa. Saimme nauttia aurinkoisesta ilmasta koko viikonlopun ja siksi suuntasimmekin nenämme kohti mökkiä. Olemme viimeksi käyneet mökillä viime syksynä, joten kaikki siellä tapahtuva, merimatka mukaan lukien, oli uutta ja ihmeellistä.

Meidän pikkukapteeni pääsi heti kokeilemaan miltä veneen ajaminen tuntuu. Muffan sylistä se sujui kuin vanhalta tekijältä! Joku voisi kysyä missä ovat pelastusliivit?!? Kaapissahan ne auttaisivat hädän tullen kovasti... Tästä EI SAA tulla tapa!


El capitan

Alkuun kiersimme katsomassa paikat läpi ja heti sen jälkeen hyökkäsin kasvimaan kimppuun (sehän on juuri se mistä kevään mökkihommat kuuluu aloittaa).  Näyttää vauva olevan äitinsä tytär, pari tuntia hän jaksoi katsella maan kääntämistä, mansikoiden putsaamista ja purjosipuleiden, kurkkujen ym. istuttamista. Saipa Sini tehdä vähän omiakin istutuksia - hyvää pipo ja popo vuotta odotellessa!

Tutkija nauttii vaateiden vähyyden tuomasta vapaudesta


Kengät tutkinnan kohteena

Onhan se mullan mehevyys testattava - siispä lapiollinen suuhun...

Eccot kylvetty mansikoiden kylkeen

Viljelyhommien jälkeen pääsimme nauttimaan ensimmäisestä terassiateriasta. Olin laiskana äitinä tehnyt mukaan jauhelihapizzaa. Kuten kuvasta näkyy myös meidän pikkukulinaristille maistui tämä herkku!

Nälkä - mikä ihana tekosyy!


Iltapäivällä Sini sai vielä treenata portaiden kiipeämistä, niitä meidän kalliotontilla riittää!

Mumma houkuttelee kiipeilemään, katsotaan kuinka kauan houkutellaan ja koska laitetaan painoa perään

Illalla kävimme vielä saunassa ja laitoimme Sinin nukkumiskuntoon. Rankan ulkoilupäivän jälkeen perheen pienin oli unten mailla jo ennen auton moottorin käynnistymistä.

Kiitos mummalle ja muffalle kivasta päivästä, näitä halutaan kesältä PALJON lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti