sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Viikonloppu täyttä juhlaa

Meillä on ollut koko viikonloppu (ja oikeastaan vähän koko viikko) täyttä juhlaa. Maanantaina olimme kaverini ja hänen Noa -poikansa kanssa shoppailemassa. Eihän me oikeasti näillä reissuilla niin kovasti shoppailla, istutaan kahvilla, vaihdetaan kuulumisia ja kierrellään kaupoilla. Tälläkin kertaa meidän shoppailut jäi Cittarissa tehtyihin ruokaostoksiin.. Kiitos ihanasta seurasta!

Kauppakeskuksen hoitotiloissa leikkimässä
Tiistaina olimme aamupäivällä Elixian vauvajumpassa ja sen jälkeen kävimme mumman kummeilla kahvittelemassa. Mua taidetaan taas pitää vähän nipona, kun Sini ei saanut jätskiä syödä. Onneksi vielä voi selittää maitoproteiinilla, mitäköhän sitä sitten 1-vuotiaana keksis, ei kuitenkaan lapselle jokavierailulla halua sokeria tarjota :/

Isomamman hyllyltä löytyi rokkaava rotta
Keskiviikkona jatkoimme kyläilyä isomamman luona ja torstaina mummin ja isopappan vierailulla. Tällä viikolla on siis tullut sukulaisia kierrettyä oikein olan takaa!

Perjantaina päätimme lähteä aikaiselle äitienpäivälounaalle kaupungille. Menimme valitsemaani ravintolaan ja täytyy sanoa, että olipas pettymys! Olin haaveillut rauhallisesta hetkestä perheen kanssa, ihanasta ruuasta ja niin edelleen.. Mitä vielä, tulimme 10 vaille kolme ja jouduimme tyytymään kolmeen saakka tarjottavaan lounasruokaan ja saimme kuunnella töistä viikonlopun viettoon suuntaavien ryhmien höpötyksiä. Hyvästi itsevalittu ruoka ja rauhallinen tunnelma :/ No, maha tuli täyteen ja ruoka oli suht hyvää ja perhekin oli koossa.

Hyväuninen pikkujuhlija
Syömisen jälkeen lähdimme BAARIIN juhlimaan mumman hyvän ystävän syntymäpäivää. Sini aloitti juhlat nukkumalla tyynesti Peltorit päässä kärryissään. Onneksi unet olivat lyhyet, niin päästiin vähän esittelemään uutta tyllihametta.

Äiti ja tytär Rokbaarissa, päällä Ameriikan tuliainen <3



Meillä ilta kuitenkin alkoi vähän muita juhlijoita nopeammin ja 7 aikaan siirryimme kohti kotia ja puurokulhoa.

Olin luvannut mummalle leipoa sunnuntaiksi hänen synttäreidensä ja äitienpäivän kunniaksi kakun. Siksipä lauantai käynnistyi kakun leivonnalla (tai siis käynnistyi 11 aikaan herätessäni, isi joutui aamuvuoroon, kun meillä oli 1,5 tuntia yökivaa Sinin kanssa). Pohjien valmistuttua lähdimme mammalle ja pappalle syömään etukäteisäitienpäiväpäivällistä. Mamma oli tehnyt Sinille erikseen kalaa, perunaa ja salaattia. On se ihanaa kun nämä meidän isovanhemmat ovat tukemassa sormiruokailuamme! Illalla kotiin palattuamme viimeistelin vielä kakun. Kakku valmistui 23.58, ei siis mennyt edes yli puolenyön! Ohjeen kakkuun nappasin Kinuskikissan blogista, oli kyllä tosi hyvää ja koristelukin yllätti positiivisesti.

Valkosuklaa-mustikkamoussekakku

Sunnuntaina "nukuin" muiden äitien tapaan muuta perhettä pidempään. Olin Sinin kanssa askarrellut lapsellisuuttani viikolla myös itselleni kortin ja miehen tehtäväksi jäikin vain kortin kirjoittaminen. Se ja iso hali toimitettiinkin sänkyyn, ihanaa olla äiti! Aamu jatkui miehen tekemällä aamupalalla ja kahvilla, ihan rinsessa fiilis. Siitä suuntasimme taas kauhealla tohinalla vauvauintiin (ensiviikolla kuvaus, silloin siis tulossa postaus uinnista), se on kyllä ihan meidän juttu.

Iltapäivällä riensimme mumman 50-vee juhliin (aivan epäviralliset, olivat reissussa H-hetkellä). tarjolla oli kanakeittoa, sämpylöitä, itse tehtyä näkkäriä sekä tietysti kahvin kanssa tekemäni täytekakku. Kiitos mummalle ja muffalle mukavasta päivästä!

Totinen juhlija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti