keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kaupunkipäivä

Tällähetkellä tuntuu siltä, että aina vaan sataa. On tylsää katsoa ikkunasta ulos ja todetta ettei tänäkään KESÄpäivänä tee mieli mennä ulos leikkimään. Muuta tekemistä on siis keksittävä.


Lääkelaatikko edestä
Eilen lähdimme kuluttamaan päiväämme kaupungille. Ensin kävimme ostamassa tupaantuliaislahjaa tulevan viikonlopun mökkitupareille. Aikomuksena oli ostaa joku kynttilälyhty ja somistaa sitä itse meriaiheiseksi, mutta sopivaa lasipurkkia lyhtyteemaan ei löytynyt. Sen sijaan paljon erilaisia kivoja laatikoita oli kaupan, josta keksinkin tehdä lahjan jolle toivottavasti ei olisi koskaan tarvetta.. Nimittäin ensiapupakkauksen. Laatikoksi ostin valkoisen boksin, jossa oli etuosassa valmiina pieni liitutaulu, siihen tekstasin Lääkke ja piirsin pari aiheeseen liittyvää kuvaa, joo saattoi olla siistimpi ilman kuvia.. Sisällön kävin ostamassa apteekista, näillä mennään:
  • Kyypakkaus
  • Hydrocortison
  • Rasvalappuja (eri kokoja)
  • Sideharsoa (eri kokoja)
  • Finrexin-jauhetta
  • Laastaria
  • Rakkolaastaria
  • Burana C
  • Hiilitabletteja
    Sisältö
Mukaan olisi ollut vielä kiva laittaa ainakin kuumemittari, nenätippoja, korvatippoja, vanua ja pieni ensiapuohjekirjanen, valitettavasti vaan budjetti paukkui jo nyt, joten jostain oli tingittävä.

Seuraavaksi kävimme ostamassa Sinille kauppahallista omat eväät ja siirryimme herkuttelemaan Sushille, on se vaan NIIIN hyvää! Annoin Sininkin maistaa rullaa suullisen, muttei neiti vielä ymmärtänyt hyvän päälle. Sai siis äiti ja isi syödä sushinsa ja neitokainen syödä omia eväitään. Tällaisilla ex tempore stoppeja varten mulla on usein hoitolaukussa varoiksi mukana Semperin Smoothie, joista ainakin meillä tykätään niin paljon että aletaan hihkumaan jo pakkauksen nähdessä. Lisäksi ostin tuoreita viikunia, omenan, tomaattia, banaania ja herneitä. Oman kokemukseni mukaan pikkuiset myyntikojut pesevät hedelmät pyydettäessä valmiiksi, jolloin niiden syöttäminen on helppoa.

Retken viimeinen kohde oli itselleni kuin paluu menneisyyteen, menimme siis KIRJASTOON. Tarkoituksena oli hakea kirjat Luomuruokaa lapselle ja joku vauvauinnista kertova teos. Valitettavasti vain Vauvauintikirja löytyi, mutta nyt pääsen siis tutustumaan vauvauinnin ideologiaan paremmin. Vauvauinnissa mua kun on häirinnyt ettei sen "valmennusohjelmaa" ole aukaistu paremmin. Insinöörille pitäisi kertoa siis mitä tehdään, miksi tehdään ja mihin pyritään (siis koska aletaan sukeltamaan renkaita altaan pohjasta:) ).

Pottalukemista
 Kirjasto itsessään oli paljon mukavampi kokemus kun opiskelujeni ajalta muistin: henkilökunta auttoi teosten löytämisessä ja kaikki oli helposti löydettävissä. Lisäksi päädyin lastenosastolle, josta isin ja Sinin pottahetkiin päätin ottaa lainaan pari venäjänkielistä muumukirjaa -miksi ostaisi kirjoja, kun niitä saa näin helposti lainattua ja vaihdettua kirjastossa?! Olen myyty, voisiko seuraavaksi perustaa ilmaisen kenkä-, vaate-, koru-, sisustusesine- jne. lainaamoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti