tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kirppistelyä ja vappufiilistä

Saimme eilen kylään kaverini Jaanan tyttärensä Ellenin kanssa. Tätä tapaamista on varjostanut jo kahdesti vatsatauti, ensin heidän ja viimeviikolla meidän puoleltamme. Ellen on Siniä kolme viikkoa vanhempi ja tytöt ovat tähän mennessä kehittyneet melko samaa tahtia. Vartalonmallikin on melko sama. Ellen on hieman pidempi ja alkanut liikkumaan meitä pikaisen aikaisemmin. Eilenkin oli kiva katsella kun hän jo niin näppärästi nousi tukia vasten ja laskeutui itseluottamusta puhkuen alas. Kohta se on vaan meilläkin pöydät tyhjennettävä viimeisistäkin rojuista!

Suunnitelmana oli mennä kirppiksiä kiertämään ja sinnehän me tytöt sitten suunnattiin. Ensin pyörittiin Manhattanin Kirppis Center halvempien hömpötysten toivossa ja sen jälkeen suunnattiin lastentarvikkeisiin erikoistuneeseen Pikkusiiliin. Kirppis Centeristä löysin Tuttan tunikan ja housut kahdella eurolla. Pikkusiilistä lista olikin pidempi Brion magneettijunaa, leggareita, sukkiksia sekä kirsikkana kakun päällä Brion taaperokärry. Kotiin tultuamme Sini ja Erin kokeilivatkin heti sitä:

Tytöt testailevat uutta kärryä, huomaa Sinin kirjavalinta..
Kiitos Jaanalle ja Ellenille kivasta päivästä, toivottavasti emme saaneet synnytystä vielä alkamaan juoksutreeneillämme :)

Tänään kävimme tiistaiseen tapaan aamulla jumpassa. On se vaan kivaa!! Jumpan jälkeen jäimme lounastamaan kahvion puolelle muiden mammojen kanssa ja päätimme perustaa oman vaunulenkkiryhmän kesää silmälläpitäen. Ihanaa, nyt on kesäksikin lenkkiseuraa!

Illalla puhalsin Sinille hänen elämänsä ensimmäisen ILMAPALLON, oli siinä ihmettelemistä. Tässä muutama kuva tapahtumasta:

Vauvan riemuun ei tarvita kuin yksi keltainen ilmapallo
Näissä tunnelmissa on hyvä toivottaa kaikille lukijoilleni hyvää vappua, nauttikaa ilmapalloista ja serpentiineistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti