sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sairastelua ja kevätpuuhaa

Keskiviikkoiltapäivällä tunsin mahassa kummaa murinaa ja kas kummaa, murina halusi päästä masusta ulos, ja nopeasti ja usein... Vieraaksemme saapui siis ah niin ihana vatsatauti. Oksensin koko keskiviikkoillan ja vielä seuraavan yön, mutta aamun valjetessa olo alkoi kohenemaan. Miehellä oli koko torstaipäiväksi menoa, mutta onneksi kultainen anoppi pääsi Sinin kanssa leikkimään ja minä sain nukkua päivällä 3! tunnin päikkärit ja parannella oloa rauhassa. Kiitos anopille avusta <3

Vatsatauti seurasi myös muuta perhettä, mies sai oman osansa perjantaina. Sini ei missään vaiheessa ollut kovin kipeä, mutta kokoviikon normaalia kiukkuisempi ja herkemmin puklaileva hän on ollut.

Iloinen ruokailija ennen syömistä
Kaikesta huolimatta innostuimme käymään kaupungilla syömässä (siis ennen miehen sairastumista). Täytyy sanoa, että tuollaisen 9 kk sormiruokailijan kanssa ravintolassa syöminen on mukavaa! Meillä oli mukana omia "jauhelihapötkylöitä" (jauhelihaa, paistettua sipulia, paprikajauhetta, pippuria, keitettyä riisiä ja muna uunissa kypsennettynä "murekkeena" ja siitä leikattu pötköjä"). Sen lisäksi sain ILMAISEKSI hakea tytölle salaattipöydästä popsittavaa.

Sitten kerrankin muusta kun Sinistä (tai no tehdäänhän tässäkin ruokaa vauvalle tulevaisuuteen). Eilen Sinin mentyä nukkumaan sain meinaan vihdoinkin aikaiseksi laittaa siemenet itämään. Tein merkit purkkeihin jo yli kuukausi sitten, mutta istutus on vaan jäänyt. Eilen illalla poistin kuitenkin kaikki tekosyyt ja tein homman, eihän siihen mennyt kuin reilu tunti! Kesällä meillä siis kasvaa sokerihernettä, tomaattia (ne oli jo istutettu), basilikaa, tilliä, persiljaa, purjoa ja retiisiä sekä paljon erilaisia kukkia.

Tyhjiin munakennoihin on hyvä tehdä esikasvatuksia, ne voi myös laittaa suoraan maahan.

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa ja painua pehkuihin, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti