torstai 13. maaliskuuta 2014

Synttärihuumaa ja uintia

Sunnuntaina meillä oli pitkästä aikaa vuorossa vauvauinti. Emme ole olleet uimassa kolmeen viikkoon ja täytyy sanoa, että ikävä on ollut. Ensimmäiset kaksi taukoviikkoa johtuivat hiihtolomatauosta ja viimeinen viikko meidän sairasteluistamme. Olin vähän epävarma siitä voidaanko uimaan jo mennä, olihan korvatulehduksesta vasta reilu viikko. Sain kuitenkin lääkäriltä ohjeen että uimaan voidaan mennä kun antibioottikuuri on loppu eikä korvasta valu mitään. Varmistelimme vielä korvien kestävyyttä ja laitoimme neopreenisen pannan korvien suojaksi. Ryhmään oli tullut muutama uusi vauva ja voi juma, onhan noi 3 kuukauden ikäiset vauvat vaan niin pieniä, haluaa oman pikkuisen (tuo omahan on jo niin iso, melkein 7 kiloinen :D)! Tältä kertaa jätettiin vielä sukeltelut tekemättä, jotta korviin ei tulisi siitäkään ylimääräistä painetta ja ne saisivat parantua rauhassa. Täytyy kyllä vielä sanoa, että on tuo uiminen vaan niin meidän juttu!

Uinnin jälkeen mentiin muffan synttärikahville. Paikalle tulivat mumman ja muffan lisäksi minun isovanhempani eli mummi ja isopappa. Mumma oli tehnyt Sinille oman "kakun", joka sisälsi kaurahiutaleita, omenaa ja kanelia (joku voisi tätä kutsua myös kaurapaistokseksi) herkun päällä oli vielä porkkana, sillä meille muille tarjolla oli porkkanakakkua.

Isi keinuttaa taakseppäin...

Päivällä meillä nukuttiin hieman huonosti ja jo kuuden aikoihin alkoi väsy painaa. Vinkumisen esti loistavasti muffan innovoima keinu - keinuna käytettiin hyppykiikkua mistä jousi on kadonnut ja iskän/muffan vahvoja käsivarsia. Kyllä keinuminen olikin hauskaa (ja miehille rankkaa treeniä)!

...ja eteenpäin melkein äidin syliin saakka
Päätimme taas olla mummalla ja muffalla siihen saakka, kun Sini menee nukkumaan. Meillä käteväksi on todettu, että laitetaan vauva valmiiksi unta varten ja laitetaan autoon nukkumaan, sitten kotona siirretään vaan sänkyyn ja annetaan vähän lisää tissiä. Olemme tainneet toimia vastaavasti joka uinnin jälkeen ja silti taaskaan mukana ei ollut ei yövaippaa eikä pyjamaa... Miten niiden mukaan ottaminen voikaan olla näin vaikeaa! No, koitetaan taas seuraavalla kerralla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti