sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Aurinko!!

Pikkukeinuja
Täällä Varsinais-Suomessa saimme viikolla nauttia aivan ihanista kevätilmoista, oli aurinkoa ja lämpöäkin melkein 10 astetta! Auringosta innostuneena teimme vihdoinkin jotain myös ulkona (tykkään olla ulkona, mutta jotenkin sinne ei vaan tule mentyä, paitsi koiran kanssa lenkille). Maanataina Sini pääsi elämänsä toista kertaa puistoon ja ekaa kertaa hiekkalaatikolle ja keinumaan. Hiekkiksella pikkuinen ei tietystikkään osannut vielä mitään tehdä ja taisi olla niin yllättynyt koko jutusta, ettei raukka osannut edes liikkua. Vauvakeinu oli tuttavuutena jo mukavampi, vaikkei sekään ensikokeilussa varsinaisia riemunkiljahduksia saanut aikaan. Annelle ja Pepille kiitos puistoseurasta!

Tiistaina meidän piti tehdä ryhtikiike ja mennä jumppaan, mutta aamulla laiskuus vei taas voiton. Päädyimme siis isovanhemmilleni syömään urheilun sijaan. On se ihanaa kun sukulaiset asuvat lähellä ja vauva saa viettää aikaa myös heidän kanssaan. Tarkoituksena on palata osittain töihin syksyllä pääkaupunkiseudulle, toivottavasti saamme silloinkin säilytettyä nämä kiinteät yhteydet!

Torstaina sitten vihdoin pääsimme jumppaan. On se vaan niin ihanaa kun sinne pääsee! Olen ottanut itselleni jumpasta oikein hemmottelutapahtuman, sillä jumpan jälkeen vien vauvan lapsiparkkiin ja menen rauhassa saunaan rentoutumaan. Täytyy kyllä oikein kehua tätä Elixian palvelua (en muista olenko kehunut sitä aikaisemminkin), mutta lapsiparkki poistaa kyllä tehokkaasti liikunnan "esteet". Itseäni liikuntaan motivoi juurikin tämä sen jälkeen saatava oma rauhallinen hetki - vielä kun saisi siideriä saunajuomaksi :)

Maisemia retken varrelta
Torstai-iltapäivällä perheemme ryhtiliike jatkui ja lähdimme kokoperheen voimin kävelylle Ruissaloon. Kevät oli sielläkin jo nähtävissä ja bongasinkin ensimmäiset leskenlehdet!
Meidän perheen varjot, koira ei oikein ymmärtänyt että vain varjo piti tulla kuvaan..


Little miss sunshine ja uusi välikausipuku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti