torstai 9. lokakuuta 2014

Juhlaa juhlan perään ja vähän koulujuttujakin

Meillä oli melkoinen hulinaviikonloppu. Perjantaina aloitimme hulinat tavalliseen tapaan menemällä aikuisten tekniikkauintikurssille. Olemme käyneet siellä vasta muutaman kerran ja omasta mielestäni vapaauinti on jo melkoisen hyvin hallussa. Suurimpana ongelmana on kunnon loppuminen ennen aikojaan, joten pitkiä pätkiä tämä peto ei vielä pysty uimaan. Onneksi kunto taitaa väkisinkin parantua treenin jatkuessa! Uintiin liittyy pieniä käytännön haasteita, sillä menemme hallille yleensä koko perheen voimin. Siispä osallistumme opetukseen vain puoliksi toisen ollessa riiviön kanssa lastenaltaassa. Tunnin puolessa välissä sitten vaihdamme rooleja. Lisäksi tunti loppuu vasta kahdeksalta, joten saunomisen jälkeen joudumme antamaan iltapuuron jo hallilla ja sitten suuntaamaan kotiin nukkuvan lapsen kanssa. Toistaiseksi nukkuminen on kyllä jatkunut kotona sulavasti.

Iltapala ulkona

Lauantaina päikkäreiden jälkeen suuntasimme nuorimman kummilapseni 2 v synttäreille. On noita lapsia vaan niin hauska katsella, 6 pientä osa toisilleen tuntemattomia lapsia leikkimässä sulassa sovussa keskenään. Ei tainnut koko 2 tuntisen vierailun aikana kukaan edes hermostua tai satuttaa itseään! On meillä kiltit mussukat -välillä!

Muruset <3
Synttäreiden jälkeen kävimme hakemassa mumman kaupungilta ja liput illan leffaan. Sini siis matkusti mumman ja muffan luokse yökylään. Kaiken kiireen keskellä LAPSETON illallinen ja leffa irtokarkkeineen oli niin ihanaaaa! 

Sunnuntaille olikin sitten ladattu päivä täyteen hommaa. Aloitin työjutuilla, jatkoin netissä tehtävällä tentillä (sain 10/10 :) ) ja sitten  vielä esseen tarkistus ja lähettäminen, HUH. Neljäksi suuntasimme anoppilaan syömään ja juhlimaan mieheni valmistumista. 4 v + 1 kk ja maisterin paperit erinomaisin arvosanoin taskussa, oon susta niin ylpeä <3. Appivanhempien lisäksi juhliin osallistuivat mieheni täti sekä veljet perheineen. Löysivätpä paikalle omat vanhempanikin pikkuisen murumme kanssa pienen odottelun jälkeen. Kiitos anopille juhlien järjestämisestä, siihen en olisi nyt itse pystynyt ja kaikille osallistuneille saapumisesta sekä muistamisista! Katsotaan mitä titteliä juhlitaan seuraavaksi :D

Juhlissa


2 kommenttia:

  1. voi mä niin kadehdin tuota neidin tukkaa!
    meillä vasta just sen verta kasvanut päältä et kastuu suihkussa :P

    VastaaPoista
  2. Heh, näyttää ihan Einsteiniltä :)

    VastaaPoista