maanantai 13. lokakuuta 2014

Erilainen työpäivä



Meillä oli perjantaina myyntikokous Pyhtäällä Sirius sport resostissa. Päivä alkoi jo ennen kukonlaulua ja olinkin matkalla jo 5.40. Koko reissu oli supermukava ja hauska, joten aamuherääminen kyllä kannatti!

Maukas aamupala
Aloitimme koko myyntitiimin yhteisellä palaverilla. Minä tyttö käytin ajan hyväksi ja kudoin samalla riiviölle Hunajanalle kypärämyssyä. Ohjeen sain kirjastosta löytämästäni Suloinen sammakkomyssy ja muita neulottuja eläinasusteita -kirjasta.
Palaverissa
Päivällä vuorossa oli odotetuin hetki, pääsimme kokeilemaan lentämistä Suomen ainoassa tuulitunnelissa. Järjestäjän mukaan lentokokemus tuulitunnelissa vastaa vapaapudotusta lentokoneesta. Olin ajatellut lentämisen olevan iisi homma, mutta oman vuoron lähestyessä alkoi jännitys tuntua mahassa. Uskalsin kuitenkin mennä ja oli ihan super hauskaa! Suosittelen kaikille, jos vaan sielläpäin liikutte!

Ihan itse WORDILLÄ "fotoshopattu" kuva :)
Iltapäivä jatkui omilla palavereillamme, ja kotiin pääsimme lähtemään kolmen aikoihin. Kotimatkalla koitin kuunnella koulujuttuja huonolla menestyksellä (en olekaan tajunnut kuinka kovaa auto humisee tietokoneen puheääneen verrattuna), joten "jouduin" jatkamaan kutomista.. 

Kyllähän hatun koko mietitytti jo matkalla, mutta kunnon naurut saatiin kotona, kun koitin sovittaa myssyä Sinin päähän! Taisi olla nukelle paremmin sopivaa kokoa :D Tästä innostuneena purin koko työn ja nyt odottelen uutta inspiraatiota aloittamiseen..

Nallemyssy nukella




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti