tiistai 28. lokakuuta 2014

Hullunkurinen perhe

Tiedättekö sen perheen, jonka lapsi vinkuu ja vääntelee linkkarissa? Tai sen, jonka lapsi oksentaa kesken matkan kaaressa? Tai sen, jonka lapsi kakkaa vaippaan aurinkoisena päivänä ja kaikki matkustajat saavat haistella tätä ruusuntuoksua? Tai sen perheen, jonka isä kaataa appelsiinimehut ravintolan valkoiselle tuolille? Jep, ne olemme me! Tämä kaikki sattui samana päivänä lomallamme tehdessämme matkaa Efalonisin hiekkarannalle.

Lähdimme siis perheen kanssa Aurinkomatkojen järjestämälle seuramatkalle ja varasimme sieltä päiväretken rannalle. Siis me, jotka olemme aina nauraneet/kironneet omaa lapsuuttamme ja vanhempiemme järjestämiä lomia turistikierroksineen. Niin se vaan taitaa mennä- oman perheen kanssa mennään välillä sieltä mistä aita on matalin:)

Linkkarissa viihdyttää lapio
Vaikka päivämme kulku voisi ylläolevan esittelyn mukaan olla suoraan kauhukertomuksesta oli päivämme mielestäni onnistunut. Sini sai muilta lapsilta uusia leluja ihmeteltäväkseen ja viihdykkeekseen bussissa, vaatteet saatiin pestyä oksennuksesta rannalla, eikä bussikaan haissut pahasti takaisintulomatkalla. Se mitä tuolille kävi jäi mysteeriksi, ehkä kaatunut appelsiinimehu oli sangen kevyttä kaikkeen siihen nähden mitä tuolit ovat saaneet turistikauden aikana kokea??

Lähdimme siis tiistaiaamuna pikkubussilla kohti saaren eteläosaa ja sen kuuluisaa hiekkarantaa. Matkan puolivälissä pysähdyimme ihailemaan tippukiviluolaa. Isi sai kunnian hoitaa kantamisen, luola kun sijaitsi 200 portaan korkeudella.

Isin selässä, matkalla tippukiviluolaan
Ennen rantaan pääsyä jouduimme taittamaan n. 500 m matkan erittäin huonokuntoista hiekkatietä, bussi heilui ja huojui ja tulokset olivat sen mukaiset: lapsi, isi ja bussin lattia oksennuksessa. Toisaalta jos oksentaa piti oli ajatus mitä mainioin, kaikki pääsivät heti pesulle ihanasti kimmeltävään mereen!

Reissun paras lelu ihana kannu <3
Välinokoset rantatuolissa
Ja leikki jatkuu
Ranta-aika meni todella nopeasti - söimme, uimme ja riiviö nukkui päikkärit. Sitten leikimme = ihmettelimme veden rajassa, vielä hetken ja kohta 4 tuntia olikin mennyt. Äiti olisi kaivannut enemmän aikaa rannalla, mutta iltainen kasvojen ja rinnuksen punoitus kertoi toista! Välttääksemme uudet yllätykset kävelimme hiekkatien päähän odottamaan bussia. Ihanaksi yllätykseksemme kakka tulikin juuri tässä vaiheessa- bussi tulossa ja vaipat, wet vipesit ja hoitolaukku autossa eikä edes roskista missään.. Onneksi paikalta löytyi ravintola, jonka rosikseen sain käytyä heittämässä vaipan ja sitten vaan tyttö linkkariin takapuoli paljaana... Ihana perhe!

Takaisintulomatkalla pysähdyimme pienessä kylässä appelsiinimehulla (mahtavaa!!) ja katselemassa kissoja, Sini rakastaa niitä. Lisäksi pysähdyimme rotkolla ihailemassa maisemia.

Rotkomaisemia turvallisesti isin hartioilla

Ihana kuva
Pikkukauppias
Retkeen vierähti koko armas päivä, illalla koko perhe oli aivan valmista kauraa. Rankkaa tämä lomailu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti