tiistai 21. lokakuuta 2014

Äkkilähtöä

Olen ollut monta viikkoa kuumeessa, tosin tässä kuumeessa ei ole nuhaa eikä yskää, vaan kova tarve päästä matkalle. Omaa matkustushalukkuuttani rahan ja ajanpuutteen lisäksi rajoittaa eniten matkan hakemisen tuska. Kun ei oikein tiedä minne haluaa ja koska lähtisi on matkan etsiminen "edullisesti jonnekkin" -mentaliteetilla yllättävän vaikeaa! Tähän otan mielelläni neuvoja vastaan josko jollakin on hyviä kokemuksia!

No nyt sain kerrankin aikaiseksi oikein mennä matkoja katselemaan ja kyllähän sieltä kiva matka löytyikin, järkevän hintainen, sopiva aika, lyhyt lento ja viikoksi luvattu n. 25 astetta! Siispä nokka kohti Kreetaa.

Tälläkertaa päätin jättää kaikki ekoteot sikseen ja pakata mukaan purkkiruokaa ja kertakäyttövaippoja, kaikki loma-aika siis perheelle, ei hippeilyyn.. Täytyy kyllä myöntää näin loman puolivälissä, ettei vaippojen nyrkkipyykkäystä ole ollut yhtään ikävä (pesimme siis viimelomalla vaipat itse anopin kanssa)!

Lähdimme matkaan torstaiaamulla klo 02:00. Riiviölle puimme pyjaman päälle vaan vanupuvun ja nakkasimme takapenkille jatkamaan untaan ja nukkuihan hän koko matkan aina Helsinki-Vantaalle saakka! Aamun varhaisesta ajankohdasta johtuen saimme niin rattaat kun lennoilla tarvittavat purkkiruuat tsegattua nopeasti koneeseen sisälle ja pääsimme lorvimaan kentälle sekä syömään aamupalaa.

aamupalalla lentokentällä

Helsinki-Vantaan leikkihuone
Lento sujui osaltamme mallikkaasti. Korvatkaan eivät tuntuneet kipeytyvän, tiedä sitten auttoiko nousussa ja laskussa tarjoamani tissi korvien lukkiutumisen ehkäisyssä?? Jos tulomatkalle jotain voisi toivoa olisi se pienet tirsat matkan aikana, käytävän päästä päähän käppäily alkoi jossakin vaiheessa jo tympiä: niin minua kun varmaan kanssamatkustajiakin :P

Linja-autossa matkalla hotellille. Nyt kelpaa nukkua!
Lennon jälkeen suuntasimme bussikyydillä Maleme imperial -hotelliin. Suosittelen kyllä ko. hotellia ja paikkaa lapsiperheille! Menoa ja meininkiä ei näin lomasesongin viimeisenä viikkona juurikaan ollut tarjolla, mutta ihana allas, mukava henkilökunta ja maistuvat ruuat hotellista saimme.Bussimatkan puolessa välissä päätti silmäterämme muistuttaa lapsen kanssa matkustamisen haasteista ja oksentaa niin itsensä kun isänsäkin syliin. Oikea osoite, sanon minä!

Nyt olemme viettäneet ihanaa lomaa uiden, syöden ja retkeillen. Palaan tunnelmiin vielä seuraavissa postauksissa, alla kuitenkin vielä pari fiiliskuvaa. Nyt nukkumaan, jotta jaksaa nauttia vielä huomenna loman viimeisestä täydestä päivästä.

Me + meri = LOVE

Ensimmäinen oma pillimaito

Leikkipaikan kingi

Tähystäjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti