maanantai 24. helmikuuta 2014

Seesteistä arkea

Arki... mitä sellaista meidän arjessa tapahtuu, mistä joku haluaisi lukea? Itsestä tuntuu, että elämme nyt seesteistä keskivauva-aikaa (kirjoittajan oma määritelmä), jolloin elämä on melko helppoa ja arki täyttyy päivästä toiseen samoilla asioilla.

Heräämme 8 aikoihin, pestään hampaat, istutaan lavuaarilla, laitetaan vaatteet ja syödään aamupuuroa. Siitä päivä jatkuu ruokaa tehden, siivoten ja lavuaarin päällä kökötellen, kunnes 19 aikaan alamme valmistautua nukkumaan menoon -otetaan vaatteet pois, syödään puuroa, mennään pesulle, pestään hampaat, kökötetään lavuaarin päällä, hierotaan varpaat, laitetaan pyjama ja tissitellään sylikkäin, kunnes vauva tuupataan omaan sänkyyn...

Kyläreissulla mamman ja pappan luona
Miten tästä arjesta saisi irtaannuttua tai millaisia juttuja päivällä pitäisi tehdä että jokainen päivä ei tuntuisi toistavan itseään (vai pitäisikö sitä nauttia seesteisestä arjesta ja odottaa kauhulla tulevaa)? Meillä ratkaisuna ovat toimineet kyläilyreissut. Samalla iskä saa tehdä rauhassa graduaan, kun me tytöt olemme muualla mölyämässä. Kylläreissuja pienen kanssa voi helpottaa muutamalla "kikalla". Meillä mukaan otetaan omat eväät, matkasyöttötuoli, hihallinen ruokalappu sekä lattialle laitettava kangas. Lisäksi matkalla mukana kulkee ainakin yksi vaihtovaatekerta ja repullinen vaippoja - koskaan ei tiedä kuinka kauan reissulla kestää. Siis kyläilyä varten on suositeltavaa hankkia myös suurempi auto!

Tänään kyläilimme mammalla ja pappalla, huomenna vuorossa on jumppa ja illalla tuote-esittelyä kaupungilla... loppuviikosta sen sijaan kalenterissa on vielä tilaa. Nähdäänkö silloin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti