tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulun taikaa

Tulimme muffalle ja mummalle jo lauantaina auttelemaan jouluvalmisteluissa, jotta iskä saisi tehdä kotona rauhassa koulujuttujaan. Lauantai meni saunoessa ja seurustellessa heidän kanssaan. Sunnuntaina lähdimme mumman ja äidin kanssa tutustumaan vauvauintiin, paikka vaikuttikin mukavalta. Mumma lupasi maksaa uintia joululahjaksi, aivan ihana lahja <3! Samana päivänä aloitimme joulusiivon, muffa oli aloittanut imuroinnin jo meidän tyttöjen ollessa reissussa. Äiti taas antoi mummalle ja muffalle aineettoman joululahjan ja puunasi heidän saunan ja kylppärin joulukuntoon. Illalla koristelimme äidin kanssa kuusen.


Maanantaina jatkoimme touhuamista, kävimme lenkillä ja äiti paketoi viimeiset lahjat. Illalla iskäkin saapui mumman ja muffan luokse.

Jouluaattona heräilimme 8 aikoihin. Aamun aloitimme lastenohjelmilla (joo, 5 kuukautinen lapsi TARVITSEE jo jouluaaton lastenohjelmia). Aamu jatkui joulusaunalla ja joulurauhan kuuntelulla. Joulurauhan jälkeen olikin jo nokosten aika. Samoihin aikoihin äiti ja iskä lähtivät hakemaan Raili mammaa joulunviettoon ja jäin ulos nukkumaan mumman ja muffan vahtivuorolla. Iltapäivällä saapui vielä toinen isomamma ja isopappa ja aikuiset pääsivät joulupöydän antimien kimppuun. Voi sitä ruuan määrää ja minä en saanut mitään maistaa :/. Juuri ennen kahvia saapui kylään vielä Ina-täti (ei se oikeasti ole täti vaan äidin serkku, mutta äidille rakas kuin oma sisko niin saa nyt toimittaa tädin virkaa).

Kuuden aikaan oveen kolkutettiin ja se tyyppi josta ollaan jo monta päivää hössötetty tuli meille kylään.

Joulupukki löysi meillekin
Itse pääsin pukin syliin, enkä edes pelännyt yhtään!

Tonttu-Totinen joulupukin sylissä
Lahjoja sain mielin määrin. Oli CD:tä, nukkea, vaatetta, lelua ja kirjaa sekä kylpyankkoja















Näiden lisäksi sain tosiaan vielä uimakoulun lahjakortin sekä lahjakortin kultasepän liikkeeseen, mistä äiti voi käydä hakemassa hopealusikan minulle. Illalla sain kylpeä kuin hemmoteltu kakara kuusen katveessa.

Hemmoteltu kakru :P
Meillä joulun juhlinta jatkuu nyt unten merkeissä, huomenna jatketaan nauttimista yhteisestä ajasta perheen kanssa.

Hyvää joulun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti