tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tepsi, maali!!!

Uskokaa tai älkää, tarkoitus on vieläkin kirjoittaa tätä blogia.. nämä päivitysten välit tuntuvat vaan pitenevän entisestään. Syitä taitaa olla monia, suurinpana varmaan se, ettei mitään jännää tunnu tapahtuvan.

Tänään lähdettiin S:n kanssa töiden jälkeen jännäämään Tepsin A-junnujen peliä. Tarjolla oli kolmas voitto Bluesista ja paikka finaalissa. Täytyy sanoa, että oli pojilla komea paikka, hallilla n. 3000 kannattajaa, tanssitytöt ja kaikki, ihan kun SM-liigassa!

S osaa kyllä jo kannattamisen perusteet "maaali, tepsi " tulee sujuvasti, musiikin tahdissa tanssitaan ja taputellaan mukana. Yksi kannattajaoppi on kuitenkin vielä saamatta: maalin tullen tyttö on kauhuissaan, ei riemuissaan! Tästä täytyy syyttää edustusjoukkuetta -menneellä kaudella kun ei montaa maalia siunaantunut.

Go TPS!!
Pelissä oli tunnelmat kohdallaan ja tyttö viihtyi vaikka pomppulinna olikin kiinni. Matkaa helpottamaan otin Onni puuron iltapalaksi ja rusinoita paikallaan pysymisen lahjontaan. Rusinoita jouduin käyttämään vasta viimeisen erän loppupuolella ;P

Hauskaa siis oli! Niin ja se tärkein pojat voittivat 3-2 ja etenivät finaaliin! Niin ja me lähdettiin pelistä n. 3 minuuttia ennen loppua tilanteessa 2-1 ja missattiin siis niin tasoitus- kun voittomaalikin..