sunnuntai 25. tammikuuta 2015

kun flunssa iskee

S on ollut jo viikon alusta normaalia kiukkuisempi ja itkuinen. Isänikin kysyi keskiviikkona käydessään onko Sini kipeä, kun niin paljon kaipasi syliin ja kiukutteli. Todenteolla flunssa iski kuitenkin vasta torstana, kun itse olin töissä :(. Iltapäivällä oli tyttö alkanut täristä ja kuume nousta todenteolla. Kotiin tullessani isä ja tytär makasivat sohvalla ja kuume näytti kevyet 40,1! Todellinen vuoden äiti fiilis tulla kotiin 7 aikaan illalla!

kotijoukot..

No eipä siinä muuta voinut, kun antaa kuumelääkettä ja toivoa sen tehoavan. Yöllä tytön herätessä annoimme vielä uuden lääkkeen ja mittasin uudet enkat 40,2 astetta! Perjantai ja lauantai päivä ovat menneet täysin kotoillessa tytön ehdoilla. Itse pääsin kuitenkin lauantaina livahtamaan peliin katsomaan tepsin 1-8 nöyryytystä.. olisihan sen ajan voinut kotonakin olla!



M löysi perjantaina Siwasta sokeritonta smoothieta, joka on ainakin meillä uponnut kohtalaisesti ja auttanut omalta osaltaan nesteiden saannissa kuumeen aikana.


Alla vielä mielestäni hellyyttävä kuva potilaasta. Ilmapallo toi lohtua sairastamiseen ja se piti ottaa sänkyynkin mukaan <3


Niin ja kuten tiedämme on tabletti paras kaveri sairastavalle...






Tänään päätin lepuuttaa omia halimissolujani ja tehdä kanssa hetken jotain muuta, siispä väsäsin pari purkkia omena-karpalo-hilloa. Käytin 1,5 kg omenaa ja 0,5 kg karpaloita, keitin ja soseutin ne ensin n. 4 dl vettä ja sitten lisäsin pari desiä hillosokeria ja keittelin hhhiljakseltaan 10min. Hyvää tuli, nyt ei tartte taas kaipasta raahata pikkupurkkeja. Jotenkin oma "pelastakaa maailma" tttyyppini on onnellisempi, jos ostetut lasipurkit tulee edes kerran käytettyä ennen lasiroskiin viemistä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti