torstai 31. heinäkuuta 2014

Synttärit vol 1

Mulla raahaa nämä päivitykset jäljessä, joten jatkataan vanhaa totuttua linjaa ja laitetaan synttäripostauskin viikon myöhässä...

Sini siis täytti 1 vuotta viime perjantaina ja synttäreitä juhlittiin oikein kahteen eri otteeseen. Ekat synttärit olivat meillä torstaina ja tokat sunnuntaina mökillä. Päätin järjestää kahdet juhlat, jotta kaikille löytyisi sopiva aika ja paikka tulemiselle, näin kesällä kun kaikilla tuntuu olevan kaikkea koko ajan!

Torstain juhlissa paikalla olivat mieheni vanhemmat ja täti, omat isovanhempani, Sinin kummi tyttärensä kanssa sekä äitini hyvä ystävä tyttärensä ja koiransa kanssa. Leivoin Baileys-kakun ilman Baileytä, juustokakun ja asetimme tarjolle ison läjän dippikasviksia. Pisin aika valmisteluissa taisi mennä kakunkoristeiden tekemiseen. Innostuin värkkäämään sokerimassasta Kinuskikissan kakkuohjeessakin olleita kukkasia. Näiden tekemiseen tulikin himo ja uusien kuvioiden ja väriyhdistelmien kokeileminen jatkui pitkälle yöhön :O.

Ilmeisesti helle teki tepposensa (tarjoilujen laadusta EI VOINUT olla kyse), sillä tarjottavista ei mennyt juuri mitään ja ihmisetkin viihtyivät vain piipahtamassa. Onneksi Jutta ja Julia olivat hieman pidempään, niin saatiin vähän leikkiseuraa!

Lahjojen avaaminen ei ole vielä kovin tuttua puuhaa

Terveellisempiä herkkuja

Kasvot kakunsyönnin jälkeen, uusi lempiruoka löydetty!

Synttärisankari ja prinsessamekko

Juhlien uuvuttama murunen
Lahjaksi Sini sai keinuhevoskuvassakin näkyvän nuken, muumimukin, hopeisen kaulakorun, eläinpalapelin, uikkarit ja rahaa. Kiitos kaikille muistaneille ja mukana juhlijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti