maanantai 20. tammikuuta 2014

Lomaaaaa

Olen monta vuotta sitten jo miettinyt, että jos joskus saan lapsen pitää äitiyslomasta ottaa kaikki ilo irti ja käyttää vapaa matkusteluun.. No ainahan elämä ei mene niinkuin etukäteen suunnittelee ja miehen opintokiireiden vuoksi maailmanvalloitus äitiyslomalla taitaa jäädä tältäerää tekemättä :D. Sain kuitenkin isovanhemmat houkuteltua pieneen reissuun etelään ja siksi suuntasimmekin joulun jälkeen isommalla porukalla kahdeksi viikoksi Teneriffalle.

Matkasta on aina ihana puhua ja kertoilla mitä ihanimmista kokemuksista. Kuitenkin, kahden viikon lomapäiväkirjaa voi olla tylsää lukea. Siksi päätinkin jakaa lomamuistomme kuvien avulla. Lomakuvamme, olkaa hyvä! Toivottavasti kuvat piristävät kaamosväsymyksestä kärsiviä!!

Olimme varanneet lentokoneesta eturivin paikat. Eturiville saa kiinnitettyä vauvasängyn - sänkynä peti ei toiminut, hyvä leikkipaikka se kuitenkin oli!

Päivät vietimme usein altaalla. Lapsilla kannattaa käyttää aurinkosuojapukua sekä -hattua sekä aurinkolaseja.

Altaalla.

Mumman kyydissä rintarepussa matkalla katsomaan serkkua perheineen.

Eka reissu hiekkarannalle, äidin keskittyminen herkesi hetkeksi ja pitihän sitä hiekkaa maistaa..

Reissun aikana sormiruokailu pääsi vauhtiin täydellä teholla. Tässä ruokana mustekala ja leipä.

Matkaan varasimme 18 kestovaippaa. Niillä selvittiin päivävaipatuksesta aikatauluttamalla pyykkäys tarkkaan: 6 pesussa, 6 käytössä ja 6 kuivumassa. Anopille kiitos pyykkäysavusta!

Private pool, kyllä jokaisella lapsella nyt oma allas pitää olla uima-altailla.

Sitruuna ei vakuuta testaajaamme.

Reissun aikana saimme ensimmäiset tuellaseisonnat.

Lentokoneleikkiä rannalla äidin polvien päällä.

Hotellin parvekkeella, näitä maisemia on jo ikävä!


2 kommenttia:

  1. oi ihanan näköisiä kuvia!
    Millaista, oliko muuten helppoa lapsen kanssa, anoppi suunnittelee jo matkaa thaimaaseen vaikka meidän neiti on vielä kolme kk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa mennä jos vaan pääsee! Mun mielestäni kaikki meni tosi kivasti. Meillä oli mukana tuo reppu ja liina, mutta koko matkan mentiin ton repun kanssa jos rattaat ei kelvannut.
      Nyt oli helppoa mennä, kun pääruoka tulee vielä tissistä, ei tarvinnut siis ruokaa erityisesti ihmetellä. Sitten päälle annettiin vaan omilta lautasilta kasviksia ym. tutkittavaksi niin sai neiti tekemistä ja muu seurue syödä rauhassa.
      Yhden asian opin: Kannattaa ottaa vaunuille kotoa pussi mukaan. Olin luullut että Finnairilla pussin saamyös toisestä päästä lähtiessä, mutta niin ei ollutkaan.. sitten jännitettiin tulevatko vaunut ehjänä perille ja tulivathan ne :)

      Poista