perjantai 8. marraskuuta 2013

Isänpäivä askartelua

Ollaan oltu taas kovin pitkään hiljaa, jotenkin vaan päivät tahtovat mennä hujauksessa ohi... Varsinkin nyt, kun olen pidentänyt yöunia melkein 12 tuntiin ja vähentänyt päiväunia kolmeen n. 30 minuuttia kestävään torkkuun, ei äiti meinaa saada päivällä mitään aikaiseksi.

Eilen aloitimme askartelemaan iskälle, muffalle, pappalle ja isopappalle isänpäiväkortteja. Äiti ajatteli, että minun ollessa vajaa 4 kuukautta ainoa mikä voisi toimia olisi sormivärit. Siispä kylppäri tyhjäksi, paperit levälleen ja vaatteet pois.


Aluksi varovaista tunnustelua väreihin

Äiti lätki paperille erivärisiä läiskiä ja tutkinkin niitä mielenkiinnolla. hetkenpäästä ymmärsin, että värejä voi myös sotkea ja niissä voi kieriskellä

Nyt päästään vauhtiin!

Työn aikana saatiin syötyä, pissattua ja puklattua papereille, joten työn jälki on erittäin omaleimaista :). Väritettyämme neljä paperia olimme äidin kanssa jo täynnä maalia.

Taiteilija itse töiden valmistuttua



Operaation jälkeen pääsinkin ekaa kertaa elämässäni suihkuun (olen aina ennen käynyt kylvyssä) ja äiti laittoi minuun oikein saippuaa, jotta maalit lähtisivät pois. Saippuainen tyttö pääsee lattialla liikkeelle käsiään ja jalkojaan heilutellen, se oli muuten sikakivaa!!

Tänään jumpan jälkeen äiti teki kortit loppuun minun nukkuessani päikkäreitä ulkona. Viivotin oli kadoksissa, joten työnjälki on vähän mitä on, mutta pakko ne oli tässä välissä tehdä ennen kun iskä tulee kotiin.

Äitillä taitaa olla vähän liikaa askartelukrääsää..


Ja tässä se nyt on, iskän tuleva isänpäiväkortti. Samanlaisen kortin tulevat lisäksi saamaan muffa, pappa ja isopappa.


Hyvää tulevaa isänpäivää kaikille isille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti