torstai 9. huhtikuuta 2015

kaupungilla kuhnailua

Eilen ainakin me rannikolla asustelevat saimme "nauttia" hirmuisesta tuulesta. Rehellisesti sanottuna hiekkamyrskyyn istuminen, eli hiekkalaatikolla päivystäminen ei tuntunut hyvältä vaihtoehdolta, joten päätin skipata sen ja lähteä kaupungille viettämään laatuaikaa S:n kanssa.

Ilokseni missasimme bussin, kun koin taas vakituista lähtemisen tuskaani - "äiti vielä vähän siivoaa", "nostanpa vielä tuon" jne... tässä minä olen paras, aina pitää järjestellä ennen lähtöä, jos vaikka joku tuleekin käymään, kun itse on poissa... Välillä jopa kadehdin ihmisiä (miestäni) , jotka voivat vaan lähteä ja jättää kaaoksen taakseen! No joo, tästä pakko-oireesta johtuen saimme kävellä kaupungille, tai siis minä, tyttö nyt nökötti rattaissa.

Kaupungilla kiertelimme Sokoksen ja Stockmannin luontaistuotehyllyt ja tarkistelimme hintoja (siis kyllä töitä vapaapäivänä), kävimme Tigerissä ostamassa metallisia yrttikippoja ja Stoccan kahvilassa lounaalla. Sinin kanssa ravintolassa syöminen on kyllä nykyään tosi helppoa. Melkein kaikki kelpaa, syöminen haarukalla onnistuu itsenäisesti ja sotku on melko vähäistä. Tällä kertaa ruuasta tosin maistui vain leipä ja katkaravut.. no äiti sai enemmän 😉

Kahvilla Arnoldsilla, kuvasa uudet kippt

S tutustui erikoiseen harmaa hylkeeseen

Tule hylje tänne syömään..

Päästiin sentään kotiin bussilla..
Viikonloppuna luvassa on lapsimessut. Lauantaina ja sunnuntaina olen töissä Aventin osastolla. Saa tulla moikkaamaan. Koitan myös tutustua messuihin ja postata terveiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti