maanantai 29. syyskuuta 2014

Shoppailua


Viimeinen viikko on ollut yhtä shoppailua. Onneksi ostokset ovat olleet huippuhyviä, joten morkkista ei ole päässyt syntymään. Tein torstain työpäivän kotoa, kiitos netin ja videokameran! Siksi pääsin kerrankin viemään riiviön muskariin lauleskelemaan mumman kanssa. Muskarin tuoman puolituntisen vapaan pyhitin itselleni ja kirpparille. Mitään supermageeta en kuitenkaan löytänyt (johtuisikohan kotona jo olevasta tavarapaljoudesta? ), mutta muutama kiva juttu jäi kuitenkin käteen. Keltaiset Kavatin kumpparit ovat vielä isot (24), mutta lienevät sopivat keväällä. Toivottavasti väreihin sopiva välikausihaalari mahtuu vielä silloin päälle! Lisäksi ostin pituusmitan, näytti melkoisen kulahtaneelta alkuun, mutta pyyhkimisen jälkeen tulikin ihan hyväksi. Uutta maalia ei siis tarvitakkaan.

Kirpparilöytöjä kumpparit ja mitta
Perjantaina olin lastentarvikeliikkeen avajaisissa. Sieltä bongasin pitkään himoitsemani Skip Hopin repun, vielä kun hyvään hintaan sain niin olihan se pakko ostaa :D. Tosin olin himoinnut pöllökuvioista, mutta leppäkerttureppuhan meille tuli.. Lisäksi NameIT:in liikkeestä mukaan lähti ihana keltainen pipo, jossa tähti on heijastinta. Hyvä ostos syksyn pimeille siis!

Testaajalla yllään uusi pipo sekä reppu, toimii!

Lisäksi ostin itselleni uintitekniikkakurssille uimalasit ja ihanan pinkin uimalakin. Nyt säilyy hiukset päässä, kun ei lasit revi viimeisiäkin haituvia irti. Säästän teidät myötähäpeältä ja jätän kuvat laittamatta!

1 kommentti:

  1. voi mikä pipo! tosi ihana! pitää varmaan tytölle käydä tuollainen investoimassa myös.
    ja hei, meilläkin on 23 koon kumpparit odottamassa ensi kevättä.Nyt ne ovat vielä liian suuret vaikka käyttöä ehkä olisi näillä kosteilla keleillä

    VastaaPoista